1. Pagina de Acasă:
Aceasta este pagina de pornire a site-ului și ar trebui să ofere o privire de ansamblu asupra asociației și a valorilor sale. Puteți include știri recente, evenimente viitoare și o descriere concisă a misiunii și obiectivelor asociației.

2. Despre Noi:
Această secțiune detaliază mai multe despre asociație, istoria sa, misiunea, viziunea și valorile. Includeți informații despre echipele de conducere, membri importanți și realizări semnificative.

3. Program și Clase
Oferă un program săptămânal cu orele claselor pe care le oferi. Fiecare clasă ar trebui să fie însoțită de o descriere succintă, nivelul de dificultate și numele instructorului. Poți utiliza și o interfață interactivă pentru rezervări.

4. Servicii
Dacă oferi servicii suplimentare, cum ar fi consiliere nutrițională, masaj sau sesiuni de coaching personalizate, descrie-le aici. Oferă detalii despre beneficii și modalități de programare.

5. Galerie
O colecție de fotografii din clasă poate oferi o privire reală asupra experienței din sala ta. Poți include imagini cu participanți entuziasmați, diverse antrenamente și evenimente speciale.

6. Instruitori
Dedică o secțiune pentru instructorii tăi. Prezintă background-ul și expertiza fiecărui instructor, inclusiv certificările lor în domeniul fitness. Fotografii și scurte biografii personale pot ajuta la construirea încrederii în cadrul sălii tale.

7. Testimoniale
Includerea poveștilor de succes și a recenziilor din partea clienților tăi mulțumiți poate demonstra valoarea pe care o oferi. Folosește imagini și nume reale pentru a adăuga credibilitate.

8. Contact:
O pagină de contact cu detalii pentru a lua legătura cu asociația. Includeți formulare de contact, informații de adresă, numere de telefon și link-uri către rețelele sociale.

Securitate și Confidențialitate:
Un link către politica de confidențialitate a asociației, explicând cum sunt gestionate datele membrilor și vizitatorilor site-ului.

Aceasta este o structură generală, dar puteți personaliza și adapta aceste secțiuni în funcție de nevoile specifice ale asociației dvs. și a publicului țintă. O structură bine organizată va ajuta vizitatorii să găsească rapid informațiile de care au nevoie și va susține succesul asociației dvs. online.

Website de prezentare

Baschetpebega.ro este un site web de prezentare pentru un teren privat de baschet.
Platformă: WordPress
Gradinita23Timisoaraeste un site web de prezentare pentru o grădiniță.
Platformă: WordPress
Protocol Coimbra este un site web de prezentare pentru o asociație care ajută persoanele cu boli autoimune.
Platformă: WordPress