1. Pagina de Acasă:
Pagina de start ar trebui să ofere o privire de ansamblu asupra a ceea ce oferă site-ul tău. Poți utiliza imagini calde și invitaționale pentru a reflecta mediul sigur și de sprijin pe care îl promovezi pentru vizitatori.

2. Servicii:
Detaliază serviciile pe care le oferi, cum ar fi terapia individuală, terapia de cuplu, terapia pentru copii și adolescenți, consiliere în gestionarea stresului, anxietății sau depresiei etc. Poți explica în detaliu fiecare serviciu și cum poate ajuta clienții.

3. Despre Noi:
În această secțiune, prezintă experiența și expertiza ta în domeniul psihologiei. Evidențiază formarea ta, specializările și abordarea unică pe care o aduci pentru a sprijini persoanele în dificultate.

4. Contact:
Oferă informații despre cum pot vizitatorii să facă programări pentru ședințe. Poți oferi un formular de contact sau un număr de telefon pentru a facilita comunicarea. Asigură-te că este clar cum pot obține sprijinul de care au nevoie.

Securitate și Confidențialitate:
Un link către politica de confidențialitate a asociației, explicând cum sunt gestionate datele membrilor și vizitatorilor site-ului.

Aceasta este o structură generală, dar puteți personaliza și adapta aceste secțiuni în funcție de nevoile specifice ale asociației dvs. și a publicului țintă. O structură bine organizată va ajuta vizitatorii să găsească rapid informațiile de care au nevoie și va susține succesul asociației dvs. online.

Website de prezentare

Baschetpebega.ro este un site web de prezentare pentru un teren privat de baschet.
Platformă: WordPress
Gradinita23Timisoaraeste un site web de prezentare pentru o grădiniță.
Platformă: WordPress
Protocol Coimbra este un site web de prezentare pentru o asociație care ajută persoanele cu boli autoimune.
Platformă: WordPress