1. Pagina de Acasă:
Pagina de start ar trebui să ofere o primă impresie pozitivă asupra clinicii tale. Poți utiliza imagini cu personal medical și echipamente moderne pentru a transmite profesionalismul și calitatea serviciilor tale.

2. Servicii:
Detaliază gama de servicii medicale pe care le oferi. Poți organiza aceste servicii în categorii, cum ar fi consultații generale, specializări medicale, analize de laborator, imagistică medicală etc.

3. Contact:
Oferă informații complete de contact, inclusiv adresa, număr de telefon și e-mail. Include și o hartă interactivă pentru a ajuta pacienții să găsească locația clinică.

Securitate și Confidențialitate:
Un link către politica de confidențialitate a asociației, explicând cum sunt gestionate datele membrilor și vizitatorilor site-ului.

Aceasta este o structură generală, dar puteți personaliza și adapta aceste secțiuni în funcție de nevoile specifice ale asociației dvs. și a publicului țintă. O structură bine organizată va ajuta vizitatorii să găsească rapid informațiile de care au nevoie și va susține succesul asociației dvs. online.

Website de prezentare

Baschetpebega.ro este un site web de prezentare pentru un teren privat de baschet.
Platformă: WordPress
Gradinita23Timisoaraeste un site web de prezentare pentru o grădiniță.
Platformă: WordPress
Protocol Coimbra este un site web de prezentare pentru o asociație care ajută persoanele cu boli autoimune.
Platformă: WordPress