1. Pagina de Acasă:
Aceasta este pagina de pornire a site-ului și ar trebui să ofere o privire de ansamblu asupra asociației și a valorilor sale. Puteți include știri recente, evenimente viitoare și o descriere concisă a misiunii și obiectivelor asociației.

2. Despre Noi:
Această secțiune detaliază mai multe despre asociație, istoria sa, misiunea, viziunea și valorile. Includeți informații despre echipele de conducere, membri importanți și realizări semnificative.

3. Donații:
Dacă asociația dvs. acceptă donații sau oferă un nivel premium de abonament, puteți avea o secțiune dedicată pentru aceste aspecte, cu informații despre cum se poate contribui.

4. Contact:
O pagină de contact cu detalii pentru a lua legătura cu asociația. Includeți formulare de contact, informații de adresă, numere de telefon și link-uri către rețelele sociale.

Securitate și Confidențialitate:
Un link către politica de confidențialitate a asociației, explicând cum sunt gestionate datele membrilor și vizitatorilor site-ului.

Aceasta este o structură generală, dar puteți personaliza și adapta aceste secțiuni în funcție de nevoile specifice ale asociației dvs. și a publicului țintă. O structură bine organizată va ajuta vizitatorii să găsească rapid informațiile de care au nevoie și va susține succesul asociației dvs. online.

Website de prezentare

Baschetpebega.ro este un site web de prezentare pentru un teren privat de baschet.
Platformă: WordPress
Gradinita23Timisoaraeste un site web de prezentare pentru o grădiniță.
Platformă: WordPress
Protocol Coimbra este un site web de prezentare pentru o asociație care ajută persoanele cu boli autoimune.
Platformă: WordPress